Jobba som Socionom

Möjlighet att arbeta inom många olika yrken inom det sociala området.

Hemsidan » Allt om jobbet » Jobba som socionom

Jobba som socionom

Att jobba som socionom hos oss på Andara Care innebär att du blir en viktig del i arbetet med att förbättra vård och omsorg. Vi förmedlar konsultuppdrag över hela landet och vi har uppdrag såväl för dig som önskar något med mer kontinuitet som för dig som vill ha kortare uppdrag.

Vi tar hand
om dig – hela vägen!

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas till rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och professionell service när du än behöver den.Vi tar hand om dig, medan du tar hand om andra, helt enkelt.

Hos oss på Andara Care får du stöd och hjälp från första stund. Du har en personlig konsultchef som alltid finns tills hands för dig och hjälper dig med stort som smått. Vi hjälper dig hitta uppdrag som passar dig, din kompetens och ditt intresseområde. Självklart ges all nödvändig information till dig inför ditt uppdrag. Dessutom ser vi till att du får ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt hjälper dig att boka resor då det behövs.

Vi erbjuder valfrihet

Hos oss väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos Andara Care eller fakturera via eget bolag.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas att du blivit nyfiken på att veta mer om oss och vad vi erbjuder. Varmt välkommen att kontakta oss på tel.nr 08-24 90 80 så berättar vi mer.