Jobba som Läkare

Vill du jobba som läkare och hjälpa oss att göra vården bättre?

Hemsidan » Allt om jobbet » Jobba som Läkare

Läkare hos Andara Care

Vill du jobba som läkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs.

Vi på Andara Care tar hand om dig – hela vägen

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas med rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och professionell service när du än behöver den. Vi tar hand om dig, medan du tar hand om andra, helt enkelt.

Genom din konsultchef hos Andara Care får du stöd och hjälp från första stund. Vi hjälper dig hitta uppdrag som passar dig, din kompetens och ditt intresseområde. Självklart ges all nödvändig information till dig inför ditt uppdrag. Vi hjälper dig med allt – t ex att boka resor då det behövs.

Vid funderingar och frågor så når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Precision, professionalism och engagemang

Med Precision, professionalism, engagemang tar vi oss an varje uppdrag och varje konsult. Vi har som mål att erbjuda dig som konsultläkare förstklassig service , så att du kan lägga all fokus på dina patienter.

Vi erbjuder valfrihet

Hos oss är det enkelt och inget krångel. Du väljer själv om du vill arbeta som anställd hos Andara Care eller fakturera via eget bolag.

Vi hoppas vi väckt ditt intresse!

Vill du veta mer om oss eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på tel.nr 08-24 90 80.