Sjuksköterska

Vi erbjuder spännande och givande uppdrag inom vården

Hemsidan » Allt om jobbet » Jobba som sjuksköterska

Jobba som sjuksköterska

Vi vet att du som jobbar som sjuksköterska inom kommun, primärvård,radiologi eller psykiatri är ovärderlig och livsviktig för att vården ska fungera. Allt vi gör på Andara Care gör vi i tron om att sjukvården ska vara tillgänglig och kvalitativ. På så vis bidrar vi till att skapa effektiva vårdprocesser som ökar tillgängligheten och frigör resurser så att samhället klarar av att möta morgondagens vårdbehov. Är du redo för nya uppdrag på dina villkor? Tillsammans tar vi dig dit. Välkommen till det personliga vårdbemanningsföretaget som växer och utvecklas!

Välkommen att jobba hos oss på Andara Care

Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Ovsett om du söker ett kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller jourkompledighet eller något med mer kontinuitet har vi uppdrag för just dig.Våra specialiserade konsultchefer på Andara Care hjälper dig att hitta uppdrag som matchar dina önskemål och behov.

Med hjälp av din personliga konsultchef får du också hjälp med att boka boende där du kan känna dig som hemma samt resor till och från ditt uppdrag. Vi ser också till att du har all information om ditt nya uppdrag som bemanningssjuksköterska.

Vi erbjuder bra villkor, en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service. Har du några frågor kan du vända dig direkt till din personliga konsultchef som finns där för din skull.

Vad och var bemannar vi?

Flera typer av uppdrag för legitimerade sjuksköterskor inom:

  • medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi på avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion.

Utöver detta har vi uppdrag för specialistutbildade sjuksköterskor på bland annat:

  • anestesi, röntgen, operation, psykratri, IVA, operation, barn, barnmorskemottagningar och ambulans.

Vi erbjuder valfrihet

Vi gör det enkelt för dig, inget krångel. Hos oss väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos Andara Care eller fakturera via eget bolag.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det och att du är nyfiken på att veta mer om vad vi erbjuder. Varmt välkommen att kontakta oss på tel.nr. 08-24 90 80 så berättar vi mer.