Arbetsterapeuter

gör det möjligt för individer att leva ett självständigt liv genom att träna människor att komma tillbaka till en fungerande vardag

Hemsidan » Allt om jobbet » Jobba som arbetsterapeut

Jobba som arbetsterapeut/fysioterapeut

hos Andara Care

Vi på Andara Care vill vara det bästa valet av bemanningsföretag för dig som är arbetsterapeut/fysioterapeut. För att du ska uppleva oss som bemanningsbranschens främsta arbetsgivare arbetar vi alltid engagerat och fokuserat, med dig som bemanningsterapeut i fokus.

Vi strävar alltid efter att du ska känna att du får bästa möjliga service samt spännande och utvecklande uppdrag. När du arbetar hos oss på Andara Care anstränger vi oss för att överraska och erbjuda det lilla extra.
Följande är dock alltid självklart:

  • Frihet och flexibilitet
  • Rätt värde för ditt arbete
  • Enkelt och smidigt samarbete
  • Utvecklande arbetsuppgifter
  • Meriterande uppdrag

Vi ger dig bästa möjliga service – hela vägen

Vare sig det är första gången du arbetar som bemanningsterapeut, eller om du har erfarenhet av arbete som bemanningsterapeut sedan tidigare vill vi alltid göra det så smidigt för dig som det bara går. I alla led. Vår process för dig som är helt ny är enkel och du behöver ingen tidigare erfarenhet av konsultarbete.

Hos Andara Care får du marknadens bästa service. Vi tar hand om alla detaljer kring det praktiska, t ex resor och boende samt förser dig med all information du kommer behöva innan och under ditt uppdrag. Du kan koncentrera dig fullt ut på att göra ett gott arbete. Vi sköter resten.

Vi tar hand om alla våra anställda på bästa sätt!

Hos oss på Andara Care är du som konsult alltid högsta prioritet. Vi är ytterst måna om att du trivs och att upplevelsen av ditt arbete är optimal. Vi vet vad som är viktigt för dig i ditt arbete.

Vårt mål är att du ska känna dig sedd, nöjd och omhändertagen.Vi vet att du gör betydande insatser i ditt arbete och vi vill att du ska känna dig uppskattad och värderad därefter. Vi erbjuder därför alltid förmånliga villkor och en hög och konkurrenskraftig lön.

Du väljer – anställd hos oss på Andara Care eller fakturera via ditt företag

Hos oss väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos Andara Care eller fakturera via eget bolag.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas att du blivit nyfiken på att veta mer om oss och vad vi erbjuder. Varmt välkommen att kontakta oss på tel.nr 08-24 90 80 så berättar vi mer.